Ugrás a fő tartalomra

posztigazság

posztigazság
http://www.hirstart.hu/site/h_relocate.php?id=11890119&chk=842e3d06905519370a9ef7e17e211f3f&url=http%3A%2F%2Fmfor.hu%2Fcikkek%2Fvallalatok%2FTelenor_joslat__belefaradunk_a_facebookozasba__jonnek_a_chatbotok.html

Megjegyzések

  1. Jó írás, helyénvaló. Tetszik.
    Hogy ez összességében pozitív vagy negatív? Azt nagyon nehéz lenne megmondani, nekem legalábbis halvány lila.
    Abba meg bele se merek gondolni, mi lesz mire mi nyugdíjasok leszünk. (Már ha megérjük :) )

    VálaszTörlés
  2. A közösségi médiába belefáradás inkább csak változó használatot fog eredményezni, mint nem használatot. De nem értem ehhez mért kell repülőgép-üzemmódot választani? Inkább csak az azonnali értesítések lesznek kikapcsolva, vagy szűrve.

    VálaszTörlés
  3. Horváth Gyula Marketinges megközelítés. Mindent végletesen szimbolizálnak. Újfent, mint mindig, ne Magadból indulj ki, nem Te vagy az a trendi célcsoport, akit meg akar célozni a Telenor.

    VálaszTörlés
  4. Itt egy elemzésről van szó, amiben trendeket vázolnak fel, ami nyilván marketing is, de talán nemcsak az. És azt is értem, hogy a közösségi média használatának csökkenését jósolják. És talán azt is, hogy a repülőgép-üzemmód csak példa a nyugalom biztosítására. Csak azt nem értem, mért ezt hozták példának, szerintem ez elég ritka megoldás lehet. Persze ez csak az én tippem.

    Tudom, hogy nem vagyok célcsoport, már csak abból is, hogy a közösségi oldalak nálam sose küldhettek értesítést :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése