Ugrás a fő tartalomra

Sokszor használok két appot egyszerre. Imádnám a dupla képernyőt!

Originally shared by Szabolcs Varga

Sokszor használok két appot egyszerre. Imádnám a dupla képernyőt!
https://www.youtube.com/watch?v=pdY8EGR4VPQ

Megjegyzések

  1. Tudtam hogy jönni fog, de kiment a fejemből.
    Okosan, nem pakoltak bele top hardvereket, akinek EZ kell, így is meg fogja venni.
    Viszont, ez vastagon nagyobb lépés, mint egy papírra vetett koncepciónál számolni a lájkokat, hogy vajon vevő lenne e rá a piac.
    Ez qrvajó.
    És, megent azok a kínai srácok...😀

    VálaszTörlés
  2. Ezt a fajtát magyaráztam múltkor András Oláh​​ nak, mint életszerűbben várható hajtogatós telefont. Ami már nem újdonság, ez lesz a minimum negyedik ilyen kereskedelmi forgalomban. A hajtogatásra alkalmas kijelzőkkel meg ennél vékonyabb is lehet a kihajtható rész. Avagy nem vékonyítanám, viszont akksit tennék pluszban a plusz kijelző alá.

    VálaszTörlés
  3. Attila Csongor Kiss ez sem rossz, de ennek más az előnye. Itt kapsz egy nagyobb, de nem összefüggő kijelzőt, miközben a telefon minimum olyan hosszú mint a mai telefonok miközben sokkal vastagabb. Zsebben hordani nem túl kényelmes.

    A felfelé kihajtható kijelző igaz nem adna annyival nagyobb képernyőt, de összefüggő lenne és összehajtott állapotban a hosszúsága fele lenne a mai telefonoknak és ez lenne szerintem a nagyobb előnye, ami a plusz kényelmi szempontot adná.

    VálaszTörlés
  4. Ahha, akkor elmegyünk két irányba.

    Te a jelenlegi képernyőfelülettel egy kompaktabb készüléket vársz, ami hordozhatóság szempontjából lehet előnyösebb. Ugyanakkor összecsukott állapotban kompromisszumos, illetve a maiak használhatóságát csak kinyitva tudja hozni.

    Én meg a tényleges használhatóság növelését várom a mai kijelzőméret duplázódásával, ami a ma elérhető technológiákkal egyáltalán nem feltétlen kell a telefon megvastagodását jelentse. Bármely random mai telefonhoz nyugodtan hozzá lehet akár csapni plusz két millimétert és még mindig vígan kényelmesen hordozható marad, mint ahogy most is azok maradnak egy tokot rájuk húzva. A képernyők összefüggését, ilyen vékony elválasztottságát sem látom hátráltató tényezőnek. Multitasknál édesmindegy, fektetett böngészésnél szintén nem lényeges, mondjuk bármi szerkesztése esetén szintén mindegy, fent elfér kényelmesen a szerkesztett szöveg, lent meg kényelmesen a virtuális billentyűzet, megfejelve akár formázó gombokkal, aka ribbonUI. Egy ilyen hozzászólást sem egy ilyen pöszmöcs helyen kellene szerkesztgetni.

    Ezeket lényegesebb előnynek érezném, mint azt, hogy akár két telefon is elférne zsebben. Egyébként az akkuidőben is harmatos lenne.
    http://www.sancho.hu/files/blog/sanchoplus/f0/67/60/f06760a6eac4c17fb48909596fa427f7.png

    VálaszTörlés
  5. R.I.P. - tapasztalataim alapján max. 1 év múlva már csak szállóige formájában fog létezni.

    VálaszTörlés
  6. Manapság gyakorlatilag bármelyik telefon szállóigévé válik 2 év elteltével. Ahhoz képest nem is rossz kilátások. :D

    VálaszTörlés
  7. Szóval készült egy macerás mini tablet?😂

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése