Ugrás a fő tartalomra

EU szinten elvileg érteném a jogi támadást.

EU szinten elvileg érteném a jogi támadást. De mi a túrót telepítene egy helyi gyártó a Google kereső és a Youtube helyett? Bing keresőt? Indavideót?
http://m.hirstart.hu/site/relocate.php?bid=1898&id=10495246&rssid=1&rsspid=24&chk=4fa08f05e4ac2bd97192da157e299f30&url=http%3A%2F%2Fwww.pcworld.hu%2Fnem-kenyszeritheti-ra-az-oroszokra-az-appjait-a-google.html

Megjegyzések

 1. A cikk után az oroszokat még meg is értem. A Playen kívül mindenük megvan, ráadásul, az adatok így oroszország határain belül maradnak, amire nem kicsit háklisak.
  Na, de az EU?
  Egyébként az Oroszországba szánt Huawei romokban előre volt telepítve a Vkontakte, mail.ru, és társai.

  VálaszTörlés
 2. Más kérdés, hogy egy orosz ember bárminő adata Oroszországon belül van a legrosszabb helyen. De ettől még a kötelező előtelepítés valóban necces, a MS is meg lett szívatva ezzel, bár akkor már eléggé mindegy volt.

  VálaszTörlés
 3. Csapot elzárni, zárni az androidot a pitsába. R betűt a jobb felső sarokba.
  Mindenkinek egy OS, egy UIX, előtelepítés, romba, rendszerbe való turkálás nincs. Egy gyártónak se. Nem tetszik? Tegyél rá amit akarsz. 
  Feriként kicsit fájna , de csak egyszer kéne meglépni. Oszt lássuk ki mit tud eladni ezután...

  VálaszTörlés
 4. Attila Ökrös valahogy így kellene ezt. Sokmindent megoldana. Gyorsabb biztosabb biztonságosabb és frissebb telefonok lennének.

  VálaszTörlés
 5. Legyen. Akkor végre a Huawei kijön a KirinOs-sel. Nem kell majd várni egy új rendszerképre, hogy a DoNotDisturb normálisan működjön, és a notification led is pislákoljon, amikor kell.

  VálaszTörlés
 6. Zsolt Zsólyomi Sok sikert nekik. 
  De szerinted egy ma még fejlesztés alatt álló (talán alfa) OS felveszi a versenyt egy naprakész hatos androiddal? 
  Eskü nem rossz indulatból, de nem hinném. :)

  VálaszTörlés
 7. Attila Ökrös Mit lehet tudni, hogy az a 170.000 alkalmazott mit csinál pl. abban a 21 kutatási központban világszerte.
  Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a Google a mögöttünk levő Lollipop, és Marshmallow rendszereivel szerintem nem alkalmas arra, hogy több százmillió androidos becsukott szemmel kövesse.

  VálaszTörlés
 8. Vagy például részt vehetnének a fejlesztésben? Még a Samsung se bírna függetlenedni az androidtól nem hogy a Hüvej

  VálaszTörlés
 9. Zsolt Zsólyomi Én keltem rosszul, de szerintem Te igyál még egy kávét. :)

  VálaszTörlés
 10. Náhóczki Náhó Gábor Hogyan bírnának? Ajtó ablak becsuk a gyártók 90%-nál, ha a saját OS-t kéne eladni....
  Volt már rá próbálkozás, kikerült a polcokra is, tőke is volt rendesen. Bukott is szépen, Tizen névvel...

  VálaszTörlés
 11. És az a saját oprendszer hogy kerülne rá több milliárd mobilra? Ha meg csak a saját pár százezer, millió kütyün futna ki fejlesztene rá? Én tuti nem vennék olyan mobilt, amin fennáll az esélye, hogy csak az arra fejlesztett appok futnak rajta. Szinte nincs is egyetlen funkcióra se használható appja egyetlen mobilgyártónak se. Oké, ez erős túlzás, de nem olyan sok van.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése