Ugrás a fő tartalomra

Ha csak a gitárja szól, attól is lúdbőrzök.

Ha csak a gitárja szól, attól is lúdbőrzök.

Originally shared by András Oláh

Ez még így üresen is baromi jól szólt


DIRE STRAITS: Hear Mark Knopfler’s Isolated Guitar Track From 1978’s “Sultans Of Swing” | Society Of Rock http://societyofrock.com/dire-straits-hear-mark-knopflers-isolated-guitar-track-from-1978s-sultans-of-swing/?a=mm&var=ILCR-SultansOfSwingIso -via Flynx
http://societyofrock.com/dire-straits-hear-mark-knopflers-isolated-guitar-track-from-1978s-sultans-of-swing/?a=mm&var=ILCR-SultansOfSwingIso

Megjegyzések

  1. Láttam vele vmi riportfilmet, az öreg kb. nem tud úgy hozzányúlni a gitárhoz, hogy az ne szólalna meg valami elképesztően jól.

    VálaszTörlés
  2. Három ujjal játszik, de mintha ketten játszanának. Énekel keze alatt a gitár.

    VálaszTörlés
  3. A pengető nélküli, vagy a klasszikus gitározásban amúgyis van valami bennsőséges kapcsolat az ember és a hangszer között, ami kihallaszik.
    Ismerek gitárost, aki évekig foglalkozott a Dire Straits zenéivel, technikailag abszolut rendben is volt, csak sehogy máshogy nem.

    VálaszTörlés
  4. Talán azért tűnik kettőnek, mert ez két sáv. Ha meghallgatod az eredeti nótát, abból kihallani, hogy szólózik valaki és ritmusgitározik is. Ebben a variációban ügyesen izolálták, majd összekeverték ezt a kettőt, de ettől még ez kettő.
    Az persze simán lehet, hogy mindkettőt ő játszotta fel, de nem egyszerre, az tuti...
    Szerintem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése