Ugrás a fő tartalomra

Ideje

Ideje
http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=10530086&chk=b5a4a82b92e2451633eca4eb9f084aa4&url=http%3A%2F%2Fbitport.hu%2Fegyutt-ujitana-meg-a-levelezest-a-google-es-a-microsoft

Megjegyzések

  1. Szuper! Már csak azt írnám még fel a kívánságlistára, hogy a helyi netszolgáltatóm (Digi) is engedélyezze az ehhez szükséges átjárhatóságot! Legutóbb egy fél évet szenvedtem velük, hogy elmagyarázzam nekik mire jó az SMTP protokol, de nem sikerült olyan emberrel kapcsolatba kerülnöm, aki többet tudott volna a papírra felírt POP3 Outlookos beállítás felolvasásánál. Nincs technikai ügyfélszolgálat, se személyesen, se telefonon, se e-mailben, mindenütt csak falakba ütközök.

    VálaszTörlés
  2. A natolásos problémám során sikerült olyan mondatot írnom nekik, hogy hozzáértő igazolta vissza, hogy igazam van, korrigálnak.

    VálaszTörlés
  3. Szerencsés ember vagy! Megvan még a "hozzáértő" elérhetősége? :-D

    VálaszTörlés
  4. Nincsen. Egy hang hívott fel, és elmondta, pontosabban tolmácsolta a szakértő válaszát, és kérte, hogy ellenőrizzem le a működést.

    VálaszTörlés
  5. Néha én is hallok hangokat, akik megmondják mit és hogy csináljak, de az más kategória! :-D Na viccet félretéve tényleg szerencsés vagy, nekem még soha semmilyen műszaki problémát nem tudtak megoldani. Egyedül amikor hálózati hiba volt, akkor kiküldtek szerelőt, aki megkalapálta a lépcsőházban a switchet. Szerencsére amúgy ritkán van velük bajom, de akkor se számíthatok segítsége, kritikán aluli a Digi supportja.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése