Ugrás a fő tartalomra

Van, aki már tölteni tudja, folyamatosan frissül a Play szerverein az 1.05...

Van, aki már tölteni tudja, folyamatosan frissül a Play szerverein az 1.05...

Originally shared by Hírstart Hírek

Itt a Hírstart Android 1.05 (25) frissítés
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.centralmediacsoport.hirstart
Folyamatosan frissül ki a Google Play szerverein a hírolvasó appunk új, 1.05 (25) verziója, mely pár hasznos újdonságot tartalmaz:

# TILTHATÓ FORRÁSOK
Bármely hírforrás megjelenése letiltható, így az egy rejtett kártyaként jelenik meg. Minden kártyán van egy függőleges "..." menü, melyben megtalálható a forrás elrejtése (és feloldása is). A tiltás bármikor feloldható, vagy akár az adott rejtett hír kártyája kinyitható.

# ÉRTESÍTÉSEK A MEGJELÖLT ROVATOKBÓL
Bármely rovatra, vagy akár egy keresésre is beállítható napi egy emlékeztető. Az értesítésben ilyenkor az adott oldal, rovat vagy hírfolyam éppen első hírét feldobja az értesítési sávra a Hírstart app. Az agresszív energiagazdálkodással rendelkező készülékeknél engedélyezni kell a Hírstart app háttérben futását (pl. Huawei és Honor modellek), különben kikapcsolt képernyő esetén nem lesz emlékeztető. Néhol még az értesítést is első alkalommal engedélyezni kell. Ez nem az appunkon múlik.

# HASZNÁLATI TIPPEK
Igyekeztünk az eddigi hasznos funkciókat egy pár szlájdos emlékeztetőbe összefogni. Első indításkor egyszer felugrik, utána csak a Beállítások menüből varázsolható elő.

LETÖLTÉS
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.centralmediacsoport.hirstart

Várjuk a visszajelzéseket! :]

https://www.youtube.com/watch?v=5qembihnH4g

Megjegyzések