Ugrás a fő tartalomra

Nem tudok betelni ezzel a könyvvel! Zseniális a fazon!


Nem tudok betelni ezzel a könyvvel! Zseniális a fazon!
https://play.google.com/store/books/details?id=RV-hAQAAQBAJ

Megjegyzések

  1. Én is megvettem a Play-en, ki kéne tudnom, hol van a fájl, hogy olvasni is tudjam.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom hogy csak a fordítás ilyen "zseniális" vagy tényleg ilyen szinten megy az elmélkedés végig, mint valami "tudományos oldalon".

    VálaszTörlés
  3. Horváth Gyula Kölcsönadjam elektronikusan?

    VálaszTörlés
  4. Horváth Gyula Ha megvetted, újra eléred a Play-en.

    VálaszTörlés
  5. Sancho Vi At nem akarom és nyilván nem is lehet egy ilyen kis részlet után megítélni egy könyvet. De amit ide másoltál az számomra inkább érdektelenné teszi mint érdekessé. Egy rövidke oldalon sokfelé csapongó technoblabla amit látok. Lehet hogy ez csak a fordítás miatt van, vagy csak halmozni akarta a sorokat a költő. :D De az is lehet hogy félreértettem és ez valami humoros írás. pl a zsugorításból miért következne egyenesen az hogy tömegessé is válik. Aztán a nanotechtől egyáltalán nem lesz intelligens semmilyen anyag sem. De hogy jön ehhez szorosan a fénysebesség a távolságok kapcsolatával. Na mind1. kiragadott kép, ami rettenetes. Remélem a többi oldal azért értelmesebb.

    VálaszTörlés
  6. Az előtte lévő fejezetek tartalmazzák a definíciót. Ha elolvasod, megérted. Ez nem egy előszó, csak egy pillanat, amikor az agyam átértékelt pár dolgot, amiről eddig mást vagy kicsit más gondolt. Nem akarom eladni Neked, hogy olvasd el. Az sem fontos, hogy bizonygassam, hogy ez nem a "Hihetetlen Magazin". ;)

    VálaszTörlés
  7. Azért reméltem hogy ezt mondod :)

    VálaszTörlés
  8. Elérem, persze, a mobilon is ott van, de csak a Google könyvolvasójával tudtam megnyitni, és azzal azért nem akarnék olvasni. Értem én, hogy a programozó ovi nagycsoportosainak a munkáit is bemutatják, ez nagyon derék, és a szülők biztos büszkék is a csöppségek kis appocskáira, de azért olvasásra használni túlzás lenne.

    VálaszTörlés
  9. Horváth Gyula Itt tudod weben át letölteni kétféle formátumban:
    https://goo.gl/photos/V78FxsJUoyGPSMMT9

    VálaszTörlés
  10. Horváth Gyula Miért használhatatlan neked a Play Books olvasója? Én megelégedetten használom, bármelyik új telefonomról nyitom meg, emlékszik rá hogy hol tartottam, rányomok egy szóra, megadja a definícióját. Bónusz, hogy a Google felhőben tudom tárolni a máshol vett eBook-okoat is, ezzel számomra ki is üti az iBook-ot.

    VálaszTörlés
  11. Nekem is jobban bejön a Play Books.

    VálaszTörlés
  12. Sancho Vi At Ha már kiolvastad, és érzed majd, hogy "még, még, még akarok egy kis Szingularitást", akkor van egy ilyen könnyed kis sci-fi, Charles Stross: Accelerando-ja. Nem olyan nagy szám a történet, de ebben a Kurzweil-i világban játszódik, arra az ívre van felültetve, és van benne sok jó ötlet, meg elgondolkodtató motívum. Szóval levezetésnek ... ;)

    VálaszTörlés
  13. Horváth Gyula mi a baj a google olvasóval? Ott a szöveg, lapozható, görgethető, weben, mobilon, tableten ott folytatja ahol kell, minden szépen szinkronban.

    VálaszTörlés
  14. Sancho Vi At Sajnos nekem ott a menüben a letöltéses menüpontok nem jelennek meg :-(

    Mért nem tetszik a Play könyvolvasója,
    1. dög lassú
    2. nagyon rossz a vezérlése, idétlen helyen van a menü, visszalépés helyett kilép, zavaros az egész
    3. alig lehet valami értelmeset állítani
    4. fehér háttér?????????????????
    5. éjszakai olvasó háttere ocsmány és bántja a szememet
    6. hol tartok?
    7. menüsoros és teljes képernyős váltás?
    ....

    VálaszTörlés
  15. Horváth Gyula 

    1. az ön készülékében lehet a hiba, itt villámgyors
    2. mintha valami más appot használnánk, én a bal felső sarokban levő nyílra kattintva tudok a könyvből visszaugrani a könyvtáramba, a jobb fölső sarokban levő menüből tudok könyvjelzőt hozzáadni, vagy hangosan olvastatni.
    3. Én csak a lapozás animációt állítom át amikor telefont váltok, utána csak olvasni szoktam, nem állítgatni :D
    4. hagyományos könyvekben is főleg fehér papírra nyomtatottakkal szoktam találkozni, elég jól beváltak
    5. az rossz lehet, lehet, hogy ezzel kellet volna kezdened
    6. mutatja, hogy hányadik fejezetnél, hányadik oldalon tartasz, valamint a kék csúszka hogy hány százaléknál.
    7. nem tudom, hogy ez alatt mit értesz, teljes képernyő módban a képernyőt megéríntve előjönnek a menük

    Szerintem te valami fake Play Books-t töltöttél le, ellenőrizd gyorsan! ;)
    Az az eredeti, amit több, mint 1 milliárdszor töltöttek le és 3.9.37 a verziószáma.

    VálaszTörlés
  16. 1. nem villámgyors, és nem nálam a hiba; a dög lassú kicsit túlzás volt, gyors, de lassabb, mint az Alreader
    2. a felső részen tappintva valóban kicsinyíti a könyvet és bejön egy menü, ez tényleg szokás kérdése, szerintem nem valami jó megoldás
    3. én is csak annyit állítok, hogy úgy legyen, ahogy megszoktam, az Alreaderen ez nem sok, itt több lenne, de nem lehet
    4. a könyvek papírja nagyon ritkán vakító fehér, és akkor ott is zavaró, de ekönyvolvasóban mindig lehet kevésbé szembántó hátteret állítani; ha minden másban jó lenne, ezt akkor se használnám a háttere miatt
    5. ha lenne normális háttér, ez kevésbé lenne baj
    6. nem mutat az égadta világon semmit, csak ha visszalépsz a menüre, ahol a lap kicsinyítve van
    7. kb azt, amit a leírásod alapján megtaláltam, a teljes képernyő és a menü is kint van közti váltással, csak itt a lap kicsinyítése  nekem nagyon nem tetszik

    De a lényeg, hogy nem akarok egy könyv kedviért egy másik olvasót megszokni. Lehet, hogy te ezt megszoktad, szereted, de én nem.

    VálaszTörlés
  17. Nekem gyors a Google Könyvek. A színei szabadon állíthatóak: https://goo.gl/photos/pptnseJc1uYzjngYA Fehér, fekete, vajszínű háttér... Milyen kellene? Piros? A hangos felolvasás is alap benne. Extra funkciók vannak. Én sem értem...

    VálaszTörlés
  18. A Play menü nem világos, nekem miért van ott. 😀

    VálaszTörlés
  19. gyanítom régi OS van a telóján és bizony jó eséllyel így a Play Books is régebbi.

    VálaszTörlés
  20. Ne találgassatok :-) Gyors a telóm és 6.0 van rajta. Pár dolgot elnéztem valóban, mert szokatlan módon jön föl a menü, és elsőre nem találtam, és könnyen kilép, ha nem oda kattintasz, ahova elképzelte fejlesztő, ezért eltelt egy kis idő, mire megtaláltam a beállításokat, amiket kerestem. Sancho Vi At szerintem teljes képernyős módban neked sincs kint a menü, és ilyenkor nem is látod hol tartasz, csak amikor a felső harmadra kattintasz és a menüs, átnézős kép jön, akkor látszanak ezek. Akkor az oldalt lekicsinyíti ilyen átnézőképszerűen és fölé teszi ki a menüt.

    A program amúgy használható, valóban be lehet állítani a vaj színű hátteret is, így már legalább olvasni is lehet, a sorközt is lehet állítani, ami alapból valami elképesztő nagy volt, mintha egy sor kimaradt volna. Megszokva még használni is tudnám, de nem akarom megszokni, mert több ennél lényegesen jobb olvasó van. Legalábbis az én elvárásaimnak jobban megfelelő. A belépés egyébként nekem a könyvespolcra megy, nem az utoljára olvasott könyvre, erre nem találtam állítást. Ettől is lassabb egy picit, meg egyébként is lassabb, mint az Alreader, de az tényleg extrém gyors, a többivel talán nagyjából pariban lehet.

    Szóval nem akarok ezzel olvasni, mert nem, és kész. Viszont sajnos a megvett könyvet nem tudom letölteni, ami miatt kicsit szomorú vagyok.

    VálaszTörlés
  21. Horváth Gyula Ez rendben is van, hogy egy másik appot jobban szeretsz, de azt írtad itt a kommentek elején, hogy nem tudod elolvasni ezt a könyvet, mert óvodások írták a Play Books appot amit olvasásra túlzás lenne használni. Szóval úgy látom, azért mégiscsak végig tudnál vele szenvedni egyetlen könyv olvasását :)

    Letöltöttem az AlReader-t, úgy látom hogy ebbe lokálisan kell fájlokat tölteni. Nekem a laptopomon van egy csomó ePub, nem tudtam a telefonnal felhőn keresztül összeszinkronizálni, USB C kábelem meg csak otthon van.

    Rengeteg beállítása van, saját szótárat lehet betölteni, könybe megjegyzéseket írni, konfigurálni 9 gombot, 10-féle lapozás animáció közül választani, stb. A Play Books ezzel szemben megmutatja, hogy milyen könyveid vannak a felhőben, ráböksz amelyiket olvasni akarod, és ott folytatja, ahol múltkor abbahagytad.

    VálaszTörlés
  22. Egyébként beleolvastam Play Store-ban a Play Books app-et kritizáló kommentekbe, rengeteg 1-2-3 csillagos lesújtó kritika van mindenféle apró frinc-franc miatt. Ezek ez emberek hány csillagot adnak a valóban bugos, pocsék appokra?

    VálaszTörlés
  23. A Play Könyvek alatt úgy látom leginkább azért morognak, mert nem tudják törölni. Aki nehezen használja, annak hasonló baja lehet, mint nekem. Nem a többinél megszokott a kezelése, és sok dolgot nem lehet konfigurálni, amit a többinél igen.

    VálaszTörlés
  24. Horváth Gyula De ettől nem szar lesz a termék amit idióta majmok csapata fejleszt random billentyűcsapásokkal, hanem számodra nem megfelelő. Ettől még az alkalmazás egy átgondolt fejlesztés eredménye, amit okos emberek fejlesztenek. Nyilván nem fog megfelelni mindenkinek, de ettől nem kell nyafogni, nem kell szidni a fejlesztőket, hanem választani a kismillió egyéb könyvolvasó alkalmazásból.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése