Ugrás a fő tartalomra

Kétkazettás másolós walkman

Kétkazettás másolós walkman
https://youtu.be/ntV8gUsbIsk

Megjegyzések

  1. Ez édestestvére az én kis megjavított Walkmanemnek, a Sony WM20-nak. A videó alapján ez egyértelművé is válik, látszanak a belső szerkezeti azonosságok, egyező alkatrészek. Az ékszíj is egész biztosan egyezik, s egyébként én is Szlovákiából tudtam rendelni, sanszos, hogy ugyanaz az eladó is.

    Ez a kétkazettás meg természetesen kívánságlistás volt. :) És jó látni a videóban a katalógus oldalt. Ezért is volt szerethető az az időszak, mert azonos feladatú kütyük is nagyon szép változatosságot mutattak, volt igazi arca a gyártók termékeinek.

    Itt az WM20-am története:
    plus.google.com - Keresési eredmények - Google+

    VálaszTörlés
  2. Nem. Én csak most fedeztem fel a csatornájukat. 😋

    VálaszTörlés
  3. Nézegettem a WM20 modellt, no meg a WM30-at is, mivel mindig is szerettem volna egy kazettatok méretű walkmant. Ez utóbbi 150.000 Ft körül is megfordul, ha fel van újítva. A húszas úgy 50.000 Ft körül van.

    VálaszTörlés
  4. Sancho Vi At bizony, én is ledöbbentem, amikor az ékszíjcserénél szétnéztem. Ez a példány majdnem gyűjtői állapotú, leszámítva a fejhallgatót, aminek a zsinórja eltaknyosodott és féloldalas is lett. De megvan szétkapva, egyszer talán pótlom a madtagot. A magnó hibátlanul működik és mai szemmel füllel is meglepően jól szól.

    VálaszTörlés
  5. Az ékszíjat honnan rendelted? Webshop?

    VálaszTörlés
  6. OK, köszi! :) Egy Toshiba walkmanbe keresek... :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése