Ugrás a fő tartalomra

Nahát bzmg!

Nahát bzmg! Egyszer csak úgy döntött az Xbox360, hogy belépteti a nagyfiam problémás fiókját újra a Livera. Semmit nem csináltam, semmit. Andris szólt, hogy köszi apa, hogy beléptettél. Én nem csak néztem, hogy mi van? ...és tényleg. Megjavult. A krvaéletbe! :D

Originally shared by Sancho Vi At

Xbox 360 nyűgjeim s01e01-e02

1. probléma: offline - online összekötés

Küzdök az offline online összekötéssel. Gyerekeim már el kezdtek játszani a 360-on offline profillal, van pár pontjuk, frankó az avatar is. Készítettem szülőként online összekötést az e-mailcímeikkel. Azonban nem sikerül belépnem, összekötnöm az offline profiljukkal. Ez hogyan lehetséges? Hogyan lehetséges egy offline profilt egy Xbox Live profilhoz kötni? A neten lévő helpek olyan menükre hivatkoznak, melyek nem léteznek, vagy lehet hogy egy régebbi Xbox 360 sw verzióban voltak úgy.

2. probléma: lerúgott profil

Az egyik gyermek profilja már volt online, de most azt hisztizi, hogy lásd a képet...

Azaz elvileg online, de csak offline engedi használni,hiába volt online-ból létrehozva sikeresen (ennek a profilnak nem volt offline állapota, eleve download-olva volt).

Nem értem, hogy mi értelme van a szülői felügyeletnek, ha közben meg nem engedi beléptetni az Xbox Live-ra a profilját? Azt sem értem, hogy ah egyszer már beléptem vele, akkor utólag mit szívat, hogy mégsem elég idős? A korával nem játszottam, nem állítgattam, és nem is állítgatnám. A lokációja ugyanaz, mint az én profilomé (Hungary, Budapest).


https://m.prohardver.hu/tema/xbox_360_no_warez_semmilyen_formaban_faq_es_valasz/hsz_51990-51990.html

Megjegyzések

Megjegyzés küldése