Ugrás a fő tartalomra

Hát gyerekek, ez mocskos jól szól!

Hát gyerekek, ez mocskos jól szól! Az egy dolog, hogy telefont is tölt, meg Bluetooth, meg telefon kihangosító is, meg állja a fröccsenő vizet, meg gumírozott ház, meg nem folyamatos használat mellett napokig el van egy töltéssel. De olyan hangnyomás tud belőle kijönni viszonylagos torzítás nélkül, hogy csak nna.
http://www.jbl.com/bluetooth-speakers/JBL+CHARGE+II+PLUS.html

Megjegyzések

  1. Esküdj! :D
    Ezzel a kis vakarcs geometriával?
    Jó, mondjuk a JBL-nél ittak már olyan emberrel, aki ért az ilyen masinákhoz... :)

    VálaszTörlés
  2. Hallgattam én is, tesztelésből ilyet. (Én eleve JBL párti vagyok.)

    A méretéhez képest teljesen rendben van. Meglepően jól szól. Az ára meg annyi, amennyi. Szerintem éppen korrekt.

    Egy kicsit nekem "lomha" a mély és nem elég precíz a magas. Van olyan, ami szebben szól ugyanebben a kategóriában. (Igaz, azt is a cégcsoporton belül gyártják.) Jóval elegánsabb is, viszont nem vízhatlan.
    És kicsit drágább.

    VálaszTörlés
  3. Nagy László  Nagyjából ugyanezt gondolom, csak én a Harman/Kardon Esquiret hoznám példának. Elképesztően szép hangja van, simán veri a JBL-t.

    A BOSE Soundlink Mini azért már túlcsúszik a 65 ezres kategóriába. Annyiért meg már szóljon is jobban. 

    A JBL az 40 ezer környékén mocorog. A Harman/Kardon 55 ezer körüli ára már elgondolkodtató. Lefelé a JBL logikus döntés lehet, felfelé a Bose lehet alternatíva, de annyival nem szól jobban.

    VálaszTörlés
  4. Hát nem egy referencia hangfal, de nem is stúdió lehallgatónak gyártották. Az amúgy mp3 és zeneáruház zenék hallgatásához, tánc próbára, otthoni bulihoz szerintem tökéletes választás, pláne hogy a nejem is tudja kezelni. A 3 éves ezen kérte már második nap a zenét, mert nagyon tesztett neki, hogy szól.
    Azért szól ezeknek a mélye, mert a gyártó nem abból indul ki, hogy a dobozba férjen bele a hullámhossz, hanem abból, hogy asztalra teszed, és a környező térrel együtt szólaljon meg a béz.

    VálaszTörlés
  5. Sancho Virág Attila  Mondtam én, hogy 40 körül van. Annyiért és amire használható, teljesen jó ár.

    És van ennél sokkal szebb hangú és szebb kialakítású, drágábban.

    VálaszTörlés
  6. A JBL nagyon ért ezen cuccok megalkotásához. Nekem Flip II- m van, imádom. A charge a nagytesója, de van annál nagyobb is, amit csak kisdisznónak hívtam mert olyan. Na az a brutál! Meg ugye ott a Pulse ami fényeffektet is tol. Az zseniális, asszem az is 40 Mátyás

    VálaszTörlés
  7. Nekem egy JBL Xtreme van és mostanában az összes bulizós összejövetelünkön arról szól a zene. Iszonyat jól szól. Igaz az is, hogy az már kicsit drágább volt, de minden forintját megérte. Ja és nem árt hozzá egy Viper4Android és akkor tényleg a maximumot nyújtja (OnePlus Two legalábbis úgy szól igazán szépen)

    VálaszTörlés
  8. Nekem az előző verzió van meg, egy egy hetes biciklitúrát toltunk vele végig. Nem véletlenül ilyen a formája, épp belefér a kulacstartóba. Mások is hoztak zenét, ez mindennél jobban és hangosabban szólt.

    VálaszTörlés
  9. A töltője 2.3A-es, ami tökéletesen alkalmas a telefon és tablet gyári max áramú gyorstöltésére. A Samsung Tab 8.4 maximum 1.5A-t enged felvenni, vélhetően felette károsodna az eszköz. https://goo.gl/photos/J2xURdTbdooE1wZu7

    VálaszTörlés
  10. Hm, ha lenyomva tartom a BT és a vol+ gombokat, bemondja a firmware verziószámát egy női hang (1.4.8). A sima 2-esre megjelent frissítés is vmi. bug miatt. Komoly. Az Android szoftvereik érdekesek, de nem fogom használni...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése