Ugrás a fő tartalomra

#popcorn

#popcorn
http://www.hirstart.hu/hk/20160309_median_megdobbentoen_magas_a_tanarok_tamogatottsaga

Megjegyzések

  1. .....és, változik valami is?
    semmi.....ez baj.

    VálaszTörlés
  2. Ha elkezdenek gondolkozni az emberek azon, hogy nem jó mindent központilag vezérelni, már az is valami. Majd szép lassan megérik a változás. Talán. 

    Nem a mostani politikus réteg a fő baj, hanem hogy sokan úgy gondolják szükség van politikai vezetőkre. És ez persze másutt is gond. Lásd amerikai előválasztási bohózat.

    VálaszTörlés
  3. Csak szólok, a tanárok javarészt a pedagógiai rendszert, és annak hátterét kritizálják, és nem a kormányt....(javarészt Pécsen ezt látom)...ebből meg már a balos sajtó kormányváltást sejtet a hétvégére(LOL)....közben meg az emberek a java része a bevásárlólista bővítésével vannak elfoglalva....egy szó mint száz, egy statisztika sem döntött meg sem rendszert sem kormányt....amerikát' velünk hasonlítani, kösz nem. :D

    VálaszTörlés
  4. Amerika valóban nagyon más, de speciel most ott is épp bohózat zajlik. Nálunk meg már elég régóta. Csak sokkal tragikusabb következményekkel.

    VálaszTörlés
  5. Miklós Kovács a tanárok nyílván nem politizálnak, ha megtennék joggal mondhatná bárki: dolgozzanak, ne politizáljanak. Ha mégis megteszik, magánemberként tehetik csak, és nem a munka rovására. Aki politizál, az mindenki más, aki azt gondolja, hogy a kormány szakmai dilettantizmusa a gyermekei jövőjét veszélyezteti. Ebből a szempontból igenis, hasznos kimutatás.

    VálaszTörlés
  6. Attila Debreceni Hát erre a hétvégére biztos hasznos, .....mert hát ugye lesz tiltakozás, vagy mi, és ilyenkor kell a "biztatás" minden oldalról ;)   ....és hogy a tanár nem politizál? Ne nevettess meg, kérlek ;)

    VálaszTörlés
  7. Miklós Kovács mondom ha mégis megteszi, magánemberként, és nem a munka rovására.
    Milyen érdekes, hogy ebben az országban már semmi ellen, és semmi mellett nem lehet nyilvánosan kiállni anélkül, hogy ne aggatnának rájuk politikai cimkéket jószándékú emberek.
    Miklós, neked vannak gyerekeid? Egyetértesz a tanárok követeléseivel?

    VálaszTörlés
  8. Attila Debreceni Az asszonkám pedagógus, elég sok rálátásom van a dolgokra, és a saját bőrömön érzem a "dolgokat", ezzel mindent elmondtam, meg azt is elmesélem hogy a tavalyi évig, egy tanárkollégája a demokratikus kerekasztal nevében agitálta a tanárkollégáit, azt gondolom hogy ez munkahelyen belül nem helyes. De azt is eltudom mondani, hogy a tanárok zöme nagyon óvatos, mivel összeírások vannak az iskolába, név, cím, stb. ki tiltakozik, ki nem.....A rendszer, a KLIKK a rossz, és én ezt "mindenhol támogatom elmondom, hogy ROSSZ! Mert a tanárokat látják a szülők rossznak....

    VálaszTörlés
  9. Miklós Kovács na, hát egy hajóban evezünk.
    Sztem a tanárokra ráfogni szakmai ügyekben a pártatlanság hiányát éppen akkora hiba, mint a szülők állásfoglalását felcímkézni (jobbról), vagy politikai tőkét kovácsolni belőle (balról).
    Az emberek zöme egyszerűen torkig van azzal, hogy ez a mocskos tolvaj banda tönkretesz mindent, amihez hozzáér.
    Ha a politikai baloldal ebben csak a tömegbázist látja "ha nem fideszes, liberális" alapon, akkor itt még kurvanagy pofáraesések lesznek, mivel a tömegnek éppúgy nincs szüksége egy töketlen baloldalra, mint egy dilettáns jobbra.
    Én bízok a tanárokban, hogy elég okosan csinálják.

    VálaszTörlés
  10. Attila Debreceni Reméljük a legjobbakat...;)  Nagyjából akkor egyetértünk ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése