Ugrás a fő tartalomra

A Google+ appban már szűrhető az összes értesítés és csak az olvasatlan is.


A Google+ appban már szűrhető az összes értesítés és csak az olvasatlan is. Ehhez egy nem evidens felső lenyíló menüt készítettek.

Megjegyzések

  1. Minden app fejlesztőknek adnék egy Mate8-at, vagy egy Sony tepsit. Tessék. Használd. Lehet, lenne alsó menü rövid időn belül.

    VálaszTörlés
  2. Az egykezes mód nem rántja össze kisebbre a képet? Nekem csak öt és feles, ezért nem kell, de úgy tudom van ilyen Hüvelyk Matyi üzemmód.

    VálaszTörlés
  3. Valami a motorháztető alatt is változott, mert a megemlítések értesítésem be van kapcsolva mobilon, de semmi nem jön. Ha ez így marad, az fasza lesz.

    VálaszTörlés
  4. Attila Ökrös Lehet, hogy átkerültek az Egyéb frissítsek menübe?

    VálaszTörlés
  5. Sancho Vi At Én úgy látom ott van ahol volt.

    https://goo.gl/photos/7Ux9eh1aKjvCjh5L6

    De az előbb egy másik bejegyzésben Czira Atti megemlített, és nem jött noti. Most látom csak gép előtt, hogy piros a harang. :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem már jóideje csinálja, hogy a mobilon nem jön értesítés, akkor sem, ha tudom hogy kéne legyen. Hiába frissítem, akkor is üres. Átmegyek az olvasottakhoz és ott frissítek, akkor viszont becsilingel. Mármint ezek után vissza kell mennem az olvasatlanokhoz és ott van. Hangouts sem jelez, ha írt nekem valaki, csak ha külön megnyitom az appot. Pedig már minden menüt átnéztem a telefonon, azt hittem csak engem nem szeret a Google a saját programjaival a saját oprendszerén, de úgy tűnik másnak sem minden hibátlan.

    VálaszTörlés
  7. Da Narancs Ez konkrétan azért van, mert kilövi a memóriából az appot az Android. Vagy kevés a RAM, vagy eleve az OS-ben tiltod vagy nem engeded a futását a háttérben.

    VálaszTörlés
  8. Én is így gondolnám, de ezeket már mind átnéztem. Meg ami furcsa, hogy hiába nyitom meg a programot és megyek bele az értesítésekbe és nyomok neki frissítést, akkor sem jelenik meg. Csak ha az olvasottaknál frissítek.
    Mellesleg a hasonlóan működő Facebook meg Messenger gyönyörűen üzenget, ha van valami esemény, csak a Google saját termékei nem akarnak...

    VálaszTörlés
  9. Mintha megszüntették volna ezt az új menüt, és ismét a régi menne.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése