Ugrás a fő tartalomra

Az iOS piaci részesedése mintha viszonylag konstans lenne évek óta.

Az iOS piaci részesedése mintha viszonylag konstans lenne évek óta. Hiába nő a piac, annak növekedési üteme felett csak az Android tudott mozogni.
http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?bid=-1002&id=11204603&rssid=1&rsspid=24&chk=dd0cad1b3598710320632d0bf3557f7c&url=http%3A%2F%2Fwww.hirado.hu%2F2016%2F08%2F25%2Fvege-a-haborunak-az-android-gyozott%2F

Megjegyzések

  1. Vessünk egy pillantás a mobiltelefon-piacon elért profitra is.

    VálaszTörlés
  2. hát darabszám háború nem tudom meddig volt a fejekben komoly verseny. sosem értettem hogyan lehetne összehasonlítani egy olyan os-t, amellyel csak egy eszközt adnak ki évente (utóbbi időben 1-2 variánssal) ráadásul prémium szegmensben, egy olyannal ahol megszámlálhatatlan készülék típuson, kategóriában létezik... a szépség inkább abban van, hogy az android mindenhonnan kebelezi be a felhasználókat, a prémium szegmensben ugyanúgy, mint a legolcsóbb mobil felhasználók között.

    VálaszTörlés
  3. Mert évek óta csak a legalsó szegmensben növekszik a piac, ahol az Apple nincs jelen...

    VálaszTörlés
  4. Remek cím, de melyik háborúban győzött az Android? :)
    Ahol a vesztes Apple egy milliárd készüléket adott el, és több bevételük van, mint az Allhabetnek, Microsoftnak, Facebooknak és Amazonnak összesen?

    VálaszTörlés
  5. Lel.

    Abban is jobb pl az android, hogy több zöld van a logójában, mint az Apple-nek. Ez az Apple bukását jelenti! Meg több betűből is áll!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése