Ugrás a fő tartalomra

Két-három éve valaki minősítette a hazai időjárás előrejelző oldalakat:...


Két-három éve valaki minősítette a hazai időjárás előrejelző oldalakat: http://nimbus.elte.hu/tanszek/docs/BSc/2014/FrankovitsGyorgyIstvan_2014.pdf
Megfigyelést végzett, elég alapos volt. Az alábbi képen látható, hogy a vizsgált időszakban mennyire voltak pontosak az oldalak előrejelzései.
Az Időképnek a marketingje a legjobb (értsd, a legtöbb hazai látogató oda megy fel), de rossz az előrejelzése. Inkább a Met alapú, tőlük adatokat vásárló oldalakat érdemes nézegetni... A csatolt PDF-ben nagyon sok adat van, érdemes mazsolázni.

Megjegyzések

  1. Nekem most köpönyeg van a mobilon, az elég átlátható. Két-három napnál messzebbre az se vehető komolyan, mire odaérünk, többször módosítanak.

    VálaszTörlés
  2. Nem csak a marketingje jó az időképnek.

    VálaszTörlés
  3. Én leszoktam róla, a radarképet nem engedi mozgatni , és sokszor nem is jó helyen jön fel. Ez a weboldal volt, az app régebben nem volt valami nagy bajnok, de azt azt hiszem teljesen lecserélték nemrég.

    Amúgy 2-3 napra elég jók szoktak lenni, tovább meg nem, de erről nem tehetnek, jelenleg ennyit tudunk. A Google által dobott kártyát és a köpönyeget néha összenézem, és átlagolok :-)

    VálaszTörlés
  4. Tamás Nagy Persze, ott a közösség, amit felépítettek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése