Ugrás a fő tartalomra

Ki vesz még Windows telefont?

Ki vesz még Windows telefont?
http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=11155058&chk=54345f91120e02aad50c42d0ec335249&url=http%3A%2F%2Fpcworld.hu%2Fmobil%2Fskype-2017-elejen-leall-a-windows-phone-os-verzio-215269.html

Megjegyzések

  1. Lumia 650 lett végül. (Épp rendszerfrissítés megy rá.)

    VálaszTörlés
  2. Ettől miért ne lehetne Wines telefont venni?

    VálaszTörlés
  3. Meg ugye nem kell a bolhából elefántot csinálni, mert azt írják, hogy a 8 support szűnik meg, nem pedig a Skype vonul ki Redmondból.
    Az meg ha genya akarok lenni, akár fricska is lehetne, hogy azért, mert 2017-re minden win phone win10 - et fog futtatni. :DD
    (ezt mondjuk szeretném hallani a guglitól, hogy akár egy év múlva garantáltan minden droidos vason minimum hatpontnulla fog dübörögni...)

    Ja, és mondom ezt úgy, hogy még mindig nem win phone fan, hanem droid googler user & fan vagyok.
    Szóval non like win phone & bing & a többi marhaságuk, de azért na. Akinek ez tetszik, kell, azt tiszteletben kell tartani.

    (ahham, szóval pcworld.... kis genyák, nem ám úgy jártok mint a hávégé... :D )

    VálaszTörlés
  4. Két egymást követő Droid telefonnal ennél sokkal többet jártam pórul. Alig közelítettünk a 2 éves hűségidőhöz, aztán sorra váltak inkompatibilissé az appok, dacára annak, hogy a rendszer ugyan nem kapott frissítést, de próbálták ezt a Play Storeon keresztül megoldani, ami a gyakorlatban végül magát a telefont is használhatatlan szintűre emelte.

    VálaszTörlés
  5. Attila Csongor Kiss Ez nyilván,sok mindentől függ. Gyártó, annak milyen egyáltalán az op rendszere, mennyire nyúlt bele a guglitól kapott androidba, ha belenyúlt jól tette e, elég e az épp aktuális droidnak a hardver, stb., stb.
    Értem, hogy "egy oldalról" nézed (MS specifikusan oda fejleszt), de nem szabad. Nálunk kismillió buktatója/összetevője van ennek, nem szabad az androidot általánosítani, mert nem lehet.

    VálaszTörlés
  6. Attila Ökrös a két ZTE gyakorlatilag stock volt a harmadik egy Samuka. Nem egy oldalról nézem, csak megemlítettem, hogy hasonló élményben volt már részem Androiddal is.

    Hivatalosan a 635 (512MB) sem támogatott, aztán mégis ott vigyorog rajta az Insider rendszer, még ha nem is virgonc tőle. Megkockáztatom, hogy a központi infrastruktúra váltás utáni Skype is fog menni rajta.

    VálaszTörlés
  7. Mobilon amúgy se volt olyan erős a Skype, mint az asztali rendszen. Nem?

    VálaszTörlés
  8. Horváth Gyula Jó kérdés. Mármint win phone - t tekintve, én is kíváncsi vagyok rá.
    Az android verzió egy katasztrófa. Kb egy hónapja próbáltam, leszívta az akkut, és nem jött meg időben semmi.

    VálaszTörlés
  9. Engem szoktak hívni Skypeon, ha út közben mobillal ér a hívás, fixen csodálkoznak a környezeti zajokon előbb, aztán térnek a tárgyra.

    VálaszTörlés
  10. Az Androidos Skype is jól megy, simán tudok fővároson belül videóhívást bonyolítani vele autóban menet közben is. De városon kívül is ment már.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése