Ugrás a fő tartalomra

Ugyanezt átéltem, azóta a OneDrive használhatatlan. #windows10

Ugyanezt átéltem, azóta a OneDrive használhatatlan. #windows10
http://hup.hu/node/149152?comments_per_page=9999z

Megjegyzések

  1. 8.1 A legjobb. Bár most kétség kívül bejövős a tíz, de csak azért mert van kraft. Viszont át tudom érezni, ha nálam hibázik, azonnal teszem vissza a 8.1 pro 64-est. 
    Onedrive ról már lemondtam sajnos, ettől független.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a cikkben leírt egy eseti hibának tűnik, ami ott más verzióval is előjöhetett volna. A FF amúgy a kiterjesztései nagy részét maga kukázta a legutóbbi frissítésekor.

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez kissé misztikusan hangzik.

    Ezen felül érdekes módon ilyesmiket olyanokkal látok-hallok megesni, akik szénné állítgatják és korlátozzák a dolgokat. Rendszergazda joggal futó userekkel meg nincsenek ilyen mágiák.

    VálaszTörlés
  4. Érdekes. Nem tudom, hogy vállalati környezetben hogy muzsikál a 10-s, de ha abból indulok ki, hogy a preview-nak annyi a baja, hogy vagy teljesen szar vagy működik. Érdekes lenne egy olyan statisztika, hogy a WIn10 hogy áll vállalati környezetben. Bár, az is igaz, hogyha van bank, aki teljesen átállt, akkor nem hiszem, hogy ekkora lenne a gebasz.

    VálaszTörlés
  5. Nádi András nem tudom, de nekem a preview kiadásokkal sem volt gondom. Éles kijövetel óta azokat nem néztem, csak mobilon, szintén problémamentesen a nem is támogatott vason.

    VálaszTörlés
  6. Attila Csongor Kiss Nekem is egyszer volt csak egy nagyobb gebasz, de sikerült végül megoldani.

    VálaszTörlés
  7. Attila Csongor Kiss Nem állítgatom szét a gépet.

    VálaszTörlés
  8. Biztos kell egy konstelláció, amivel ez reprodukálható, és nem jellemző. Különben még kiadás előtt elkapták volna a hibát.

    VálaszTörlés
  9. Sancho Vi At Igen, pláne, ha abból indulok ki, hogy az én vasam se mai darab, csodálom, hogy még működik:)

    VálaszTörlés
  10. Sancho Vi At általánosságban beszéltem, és a HUPos társaság meg jellemzően ilyen.

    VálaszTörlés
  11. Általánosságban az mitől lehet, hogy két ugyanolyan tízes Xnél jó, Ynál nem? Hardver ennyire befolyásoló lehet? Nálam pl ritka szar volt bármelyik verzióval próbálkoztam. Gyenge (persze mihez képest...) vason ilyen vagy mi?
    Mi lesz azokkal akiknek nem futja i5/i7 - re, vagy ssd - re? Szenvedjenek? Nem szép dolog ez.

    VálaszTörlés
  12. Attila Ökrös 2007-es vasakon is látom nagyon szépen futni, leggyakrabban jobban, mint előtte 7-essel. Itt a C2D kategóriákról beszélünk. De Alvin tizedesen is szépen elfutkorászott, szutyok mobil Celeron+1GB RAM mellett/ellenére. Nem kell fussa i5-re.

    Driver kérdése kerékkötő lehet, bár ebből a szempontból is nagyon jó, régi vasaknál leggyakrabban oob ment minden.

    Verziók közt ezekben az értelmekben nincs különbség, ha gond van a home kiadással, nem lesz jobb az enterprise sem.

    VálaszTörlés
  13. Attila Csongor Kiss Értem, thnx.
    Viszont akkor nekem ez X-akta marad, igaz nem kell mindenkinek mindent értenie. :)

    VálaszTörlés
  14. Az én vasam is C2D, messze az "I" szériától. Néha ezért érzem, hogy cserélni kellene, főleg fejlesztésnél vannak üresjáratok.

    VálaszTörlés
  15. Attila Ökrös Nyugodj meg, ez Redmond-ban is X-aktás:)

    VálaszTörlés
  16. Nádi András Csak azért mondtam, mert úgy gondolom, egy i3 3217U -t 4GB RAM - al format cé után, teljesen szűz állapotban még nem kéne megfognia egy officional ISO - nak. Aztán lehet én gondolom rosszul, legyen inkább X - akta. :)

    VálaszTörlés
  17. Attila Ökrös azért egy ilyen U-s procitól se várjunk sokat, nála 4 évvel öregebb C2D-k vagy fiatalabb Atomok is hozzák azt a teljesítményt, illetve egy i5-450M meg alatta tud lenni. Önmagában az i3 még semmit nem jelent vagy garantál, már azon belül is szélsőségesen tág a paletta.

    Egy 120-as SSD kisker áron 14ezer alatt van és torrent nélkül kényelmesen el lehet lenni rajta átlag felhasználás mellett. Pont az említett kategóriáknál iszonyatosan megdobják a gép használhatóságát. Mostanság sorozatban SSD-sítjük az öregecskedő notikat és teljesen újjászületnek. Ennyiért még néhány év kényelmes használatú haladék kifejezetten jó beruházás.

    VálaszTörlés
  18. Basszus, a Google Fotók Windows szinkronját is agyonvágta, be akar léptetni, de fehér a screen, nem lehet, nem engedi. Áh, anyjuk csáját!

    VálaszTörlés
  19. Nem ezeknek a felhőszolgáltatásoknak a mappáit mklinkelted? (OneDrivera emlékszem.)
    Elvben ettől még persze nem kellene bedőlnie, de esetleg kiindulópont.

    VálaszTörlés
  20. Picasa szinkronja alól mostanság húzták ki a dugót, azt is sokan az anniversary hatásának gondolták. Meg Googlenél rendszeres, hogy ha valami szolgáltatásban változtatnak valamit, akkor az egy döcögéshullámmal terítődik.

    VálaszTörlés
  21. Ezeket is. De nem emiatt dőlt be. Egyelőre nem érdekel, a Synology Cloud Station szépen teszi a dolgát, és a NAS meg ment OneDrive-ra kódolva. A G Fotók extra volt, majd helyrehozom vmikor.

    VálaszTörlés
  22. Attila Csongor Kiss
    Az lehet, de közel sem szarok.

    Pontosan tudom, tudod. :)
    De ettől függetlenül akkor is fuck, mert ennek nem így kéne lennie. Ha nem lenne plusz négy giga ramom, meg nem lenne SSD - sítve a gép, eszem ágában nem lenne tizet használni.
    Képzelem mekkora öröm lehet egy belépő hdd notinál, amit netán apu vett a gyereknek tanulni, és fogalmuk sincs az informatikáról.

    VálaszTörlés
  23. Attila Ökrös nem szarok persze, de a mérőszámok alapján nem várható csoda rajtuk Win 10-zel sem. Mondjuk SSD-vel annak azért szépen kellene mennie, ha minden rendben össze van hangolva.

    Belépő notik miatti bosszankodást szoktam látni és hiába mondod előre, hogy még szánjanak rá +20ezret, az eredmény ég és föld. Utca embere ebből semmit nem fog fel, neki doboz-doboz. Aztán persze csöpög a lé az olcsó húsból.

    VálaszTörlés
  24. Attila Csongor Kiss Így van, és ez nem van jól. Szerintem.
    Pont az "egységes" tíznek kéne lenni olyannak, hogy minden valamire való gépen könnyedén elfusson, és mindenki szeresse használni. (Talán a hetes volt ilyen) Kábé ez volt a cél, nem?
    Ehhez képest jobban megosztja a jónépet, mint bármelyik elődje. És nem csak véleményben, sajnos működésben is.

    VálaszTörlés
  25. Attila Ökrös ez csak egységes, homogén hardveren várható el, valósítható meg. Elég egy szar driver, egy gyengébb komponens és borul a dolog.

    Másrészt a „valamire való gép" fogalma is megfoghatatlan. Én az esetek túlnyomó többségében azt tapasztalom, hogy amin rendesen ment a Win 7, azon legalább úgy megy a 10 is, de többnyire jobban.

    Nép megosztása számomra irreleváns és nem is ezt tapasztalom. (Vista és 8 esetében sokkal inkább ez volt a helyzet. Mégis sokan most a 8-ashoz ragaszkodnak.) Tech siteok meg persze szeretik hajhászni a szenzációt kattintásokat, de minden új verziónál volt hőbörgés.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése