Ugrás a fő tartalomra

Az összes Galaxy Note 7-et deaktiválják a hónap végén


http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?bid=-1002&id=11279068&rssid=1&rsspid=24&chk=149c3d4bca70ee2a935e526e78758ea3&url=http%3A%2F%2Fpcworld.hu%2Fmobil%2Faz-osszes-galaxy-note-7-et-deaktivaljak-a-honap-vegen-216881.html

Megjegyzések

  1. Az álmoskönyvek szerint ez nem túl jó jel...

    VálaszTörlés
  2. Az ellendeaktiváló hókuszpókusz már elérhető Darwin díjasoknak?

    VálaszTörlés
  3. Igen.. hatalmas opás a Samsungnak... ki lesz az aki bemegy és azt mondja hogy még egy ugyanilyet adj, de ne legyen lángokkal jelölve... nyilván visszakövetelik a pénzt és nem bíznak már benne. Én se aludnék nyugodtan mellette. Ráadásul most már ugye személyi sérülést is okozott anyagi károkon túl, így nem játék. Gondolom ezért döntöttek a teljes leállítás mellett.

    VálaszTörlés
  4. "potencionálisan hibás" - édesistenem, ez az ember szótárból tanulta a nyelvet? Hogy hívhatja újságírónak magát?!

    VálaszTörlés
  5. Eladó Samsung Note 7 ajándék 1 kilós porraloltóval :D

    VálaszTörlés
  6. Vásárhelyi Tibor ugyanitt eladó hibátlan tűzoltóautó ajándék Note 7-tel :)

    VálaszTörlés
  7. Szerintem aki Note 7-et vett, az nem véletlenül tette. Nem hiszem hogy nem bíznának meg abban, hogy a Samsung javítani tudja a hibát, inkább az a probléma, hogy nem hetekig tarthat a csere, ha valakinek addig kell másik telefonon, utána már nem tud megint Note 7-et venni.

    VálaszTörlés
  8. Zsuzsa Kiss​ A fogalmazás-fétised mindig felvidít. 😂 Azonban irreális az idealizmusod, miszerint az online sajtó makulátlan fogalmazási készséggel rendelkező embereket alkalmaz, minden cikket még profibb olvasószerkesztő javít, és minderre egyre több pénz van. Nem. Ez nem így van, a trendek nem efelé extrapolálódnak. ☺ Minden újabb adblocker telepítés, minden újabb Facebook és Google bevételnövekedés, minden újabb sikeres állami beruházás, minden újabb adó, minden újabb növekedést előirányzó ülteti terv ezt, a jelenlegi állapotot mélyíti el.

    VálaszTörlés
  9. Sancho Vi At amit egy Word/Libre/OpenOffice de még a mainstream böngészők mindegyike is aláhúz hibaként (korrekt javítási javaslattal), ahhoz nem kell olvasószerkesztő, csak egy kis igényesség.

    VálaszTörlés
  10. A PCW az IDG lapcsoportnál szerintem egy ezer éves hírszerk admint használ, amiben jó esetben a szerk bekapcsolja a helyesírás ellenőrzőt, és még jobb esetben figyeli, mit húz alá az admin input mezőben a Chrome. Amúgy meg felesleges lépés egy Word ahhoz, hogy online cikket írjon bármely online médium.

    VálaszTörlés
  11. Sancho Vi At felesleges, persze, ezért írtam oda azt az eszközt is, amit viszont tuti használnak: a böngészőt.

    Abból meg doszt mindegy, melyiket használja, Chrome, FF, IE, Edge, a potencionálisan mindben pirosan aláhúzott. Megkockáztatom, hogy default. Ha ki is kapcsolják, az olyan, mintha el is döntenék az igénytelenséget és el is fogadják, „jóvanaúgy".

    VálaszTörlés
  12. Attila Csongor Kiss Azon nem segít az sem, ha ezt beírja, hogy "potencionálisan hibás", mert azt hiszi, hogy "potencionálisan" rendben van, csak téved az a xar. :)

    VálaszTörlés
  13. Sancho Vi At végül is... nem tudtam, hogy a PCW egyházi oldal. :D (Itt majdnem végülist írtam, de szólt ez a xar. :D)

    VálaszTörlés
  14. Attila Csongor Kiss​ Nekem hihetetlen mennyiségű fals pozitívot ad a helyesírás-ellenőrző, ami azt eredményezi, hogy ignorálom.

    Ráadásul mivel négy nyelven is írok, külön dzsungelharc a megfelelő nyelvet beállítani, hogy utána tényleg aszerint ellenőrízze, és betöltse a saját szótáramat, amiben már elmagyaráztam neki, hogy a szakkifejezéseket komolyan gondolom.

    Én már feladtam és kizárólag akkor kérdezem meg, ha nagyon formális levelét írok.

    VálaszTörlés
  15. Botond Zalai-Ruzsics de te legalább nem sokezres olvasótábornak írsz és az írás csak másodlagos eszköz.

    VálaszTörlés
  16. Attila Csongor Kiss​ Ez igaz, cserében senki se kommenteli azzal az írásomat, hogy sunázna, első és Orbán a hibás.

    Ebben a közegben, amiben jelenleg zajlik az újságírás, szélmalomharcnak tűnik az igényesség.

    VálaszTörlés
  17. Botond Zalai-Ruzsics azért még megállna a lábán igényesen is.

    VálaszTörlés
  18. Attila Csongor Kiss​ Sajnos a lábán attól áll meg a modern sajtótermék, hogy sok a kattintás, márpedig az igényes fogalmazás eltörpül egy szaftos tévedés vagy csúsztatás mellett, amiről utána hosszan lehet vitázni

    VálaszTörlés
  19. Botond Zalai-Ruzsics vannak, akiket az igénytelenség miatt vesztenek el. Tudom, ez a kevesebb.

    VálaszTörlés
  20. Jelen esetben lehet, hogy mindegy melyik böngésző, de általában a Chrome helyesírásellenőrzése (és minden Google terméké) sokkal rosszabb, mint amit FF alá tudsz tenni.

    Végülist márt régen egybe kéne írni, ott rossza a helyesírási szabályzat. Mint oly sok más esetben is.

    VálaszTörlés
  21. Horváth Gyula csak míg egy „végülisnél" érthető egy természetes egyszerűsödési folyamat illetve annak igénye, s mondhatja az egyszeri firkász, hogy csendes forradalmár, addig egy „potencionális" az nettó magyarázhatatlan hülyeség. Teremtünk nagyobb hülyeségeket is persze, de ott a kontextusból ez egyértelműen ki is derül, hogy direkt lett az s nem pedig műveletlenségből vagy pongyolaságból. (Okos hülyéskedik kontra hülye okoskodik esete.)

    VálaszTörlés
  22. Persze. Ebben teljesen igazad van. De azért könnyebb lenni helyesen írni, ha nem lennének hülye szabályok.

    VálaszTörlés
  23. S persze vannak ezeknél potencionálisan égetőbb kérdések. :D

    VálaszTörlés
  24. Minden összefügg mindennel. Lehet azért esik a fejedre egy cserép, mert egy Samsungos füstölgő ijedtében leveri az erkélyről a tűz elől kimenekülve. Annak sem örülnék, ha a szomszédnak ilyenje lenne, panelban sem nagyon szokott válogatni a tűz, hogy na akkor most itt kicsit égetjük a tulajt, mert nem ment cserélni a telefont, de a szomszédnak Lumiája van, „nembáncsuk".

    VálaszTörlés
  25. Lehet, hogy a Samsung gyárba belopakodott az ISIS?

    VálaszTörlés
  26. Nem kell mindent elhinni amit a zinterneteken olvastok, lásd pont ez a cikk is teljes kacsa

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése