Ugrás a fő tartalomra

Hát most lefostam a bokám, gyerekek!

Hát most lefostam a bokám, gyerekek! Ez egy kurvajó router! Viszonylag gyorsan be lehet üzemelni, pláne ha már van némi Synology NAS tapasztalat. Nagyon gyorsan átálltam a korábbi kis router beállításairól erre. Az egy dolog, hogy veszett menő a kezelőfelülete és a benne lévő szolgáltatáskészlet. De hogy milyen szellősen gyors lett a házi hálózatom, és hogy ez mennyire jó! :D
https://www.synology.com/hu-hu/products/RT1900ac

Megjegyzések

  1. A gyártónak kell gratulálni. Sztem nagyon jó termék. :)

    VálaszTörlés
  2. Jaja. :D csak kapkodom a fejem, miket tud.

    VálaszTörlés
  3. pont ma nézegettem ezt az iponban. tudásában és árában nagyjából ez: asus.com - RT-AC66U - Áttekintés - én ennek az asusnak is imádom a beállító felületét.
    Munkahelyre meg egy fél éve ilyet vettem: https://www.asus.com/hu/Networking/RTAC87U/ .
    ezeknek a beállító felülete ilyen: http://ec2-54-202-251-7.us-west-2.compute.amazonaws.com:8080/index.asp ,
    http://www.asus.com/hu/ASUSWRT/
    De legközelebb ha kell routert vennem és másnak beválik, lehet a Synology lesz a nyerő.

    VálaszTörlés
  4. Lehet hogy jó, de ennyiért sztem sok.

    VálaszTörlés
  5. Hajosi Gabor Megvan az oka, miért kerül többe, mint egy átlag okosrouter.

    VálaszTörlés
  6. Én ennyiből összerakom részekből.

    VálaszTörlés
  7. Én az asusokat tudom dícsérni. 3 év n66u használat után váltottam ac66u-ra. Mindkettő nagyon stabil, s minden vágyamat kielégítették. Alacsony fogyasztás 10-20W között, a csatlakoztatott perifériáktól és a beállított aktuális feladatoktól függően. :-)

    VálaszTörlés
  8. Hajosi Gabor Mert csak a hardvert és a tudást nézed, a számomra könnyű kezelhetőséget nem.

    VálaszTörlés
  9. Azt se tudom mit kéne figyelnem. Nektek a kezelésnél mik a szempontjaitok?

    VálaszTörlés
  10. Amiért úgy általában a Synology termékek megtetszettek még régen, az a folyamatos frissítéseket kapó webes kezelőfelület, valamint a mögötte lévő szolgáltatások egyszerű telepíthetősége, kezelhetősége. Mindezt úgy persze, hogy egy terminal ablakot is kinyithatsz, és úgy is kezelheted, mint egy Linux szerver. A benne lévő szolgáltatások nem fagynak le, a szerver atom stabil, a hardver össze van rakva, nincsen vele semmi macera, a ventilátor nagyon halk. Érezhető, hogy nem csak szappantartó NAS-okat készítenek, hanem rack-ben is dolgoznak. A külső szolgáltatások is kényelmesek, van saját domainnév szolgáltatás, egyszerű a gyári tanúsítvány kezelése, de a 3rd party tanusítvány létrehozása és használata is egyszerű. Az okostelefon appok nagyon jók, adják magukat. Ez így egyben nálam A kezelés.

    VálaszTörlés
  11. Horváth Gyula Annyival egészíteném ki Sancho Vi At válaszát (részemről Asus viszonylatban), hogy maga a firmware is rendszeresen frissül, közel azonos bármely tipus kezelése mind webes, mind mobilos felületen keresztül. Magyar nyelvű a menü, és logikus a felépítése. És a kezeléshez tartozik, hogy az a legjobb, amelyiket egyáltalán nem is kell kezelni... ;-) Tehát az üzembe helyezéskor elvégzett beállítások után rá sem kell évekig nézni...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése